суботу, 17 лютого 2018 р.

Борислав, наче відкрита книга, з якої ми, часто критикуючи, черпаємо наснагу й натхнення. Тому маємо багато прозових, поетичних, мистецьких творів, присвячених нашому місту.
А вчора, в центральній бібліотеці м. Борислава,  ми презентували ще одну чудову роботу – фотоальбом «На світлинах часу».


На його сторінках відображено святкові й буденні моменти з життя Борислава, становлення і розвитку міста. Кожен знімок неповторний і містить важливу історичну цінність.
Цей  історичний екскурс в минуле, зібраний і створений майстром своєї справи  Ігорем Наминаніком.

Людиною цікавою, багатогранною. А ще, як виявилось, людиною скромною, бо весь час нагадував: «я не хочу, щоб мене хвалили». Але без похвали тут не обійтись, бо це безцінне видання стане в нагоді багатьом поколінням бориславців. Спілкуючись з паном Ігорем, ми зрозуміли – він має, що сказати суспільству, надзвичайно цікавий співрозмовник.
Чітка мета – це перший крок до будь-якого досягнення, а якщо є однодумці, то результат буде позитивний. Такими однодумцями для п. Ігоря у створенні альбому стали  Зенон Яремко, Георгій Сухарєв, Ігор Куротчин.


Свято пройшло в надзвичайно теплій, по домашньому затишній, атмосфері. Привітати Ігоря Наминаніка з такою подією прийшли його родичі, однокласники, друзі і просто небайдужі мешканці нашого міста.











Від імені міської влади п. Ігоря привітала заступник міського голови п. Роксоляна Герасимів. В цей день прозвучало море теплих слів для п. Ігоря і побажання на подальшу плідну працю.

 «Життя іде, і все без коректур, і час летить, не стишує галопу…», - так писала Ліна Костенко. Це правда…

А є фотографи, які ізолюють і зберігають життєві моменти. Важливі або незначні. Фотографії в цьому альбомі всі важливі для нас, бориславців, бо це наше минуле, і як не банально звучить, все ж без минулого немає майбуття.



Немає коментарів:

Дописати коментар